Καλωσορίσατε στο γκαλς λέδερς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα προσεγμένης κατασκευής, σε υπέροχα μοντέρνα σχέδια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τηλέφωνο+1 (30) 6998 155 537
Δωρεάν μεταφορικά *
Επιστροφές
Δικαίωμα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν έχουν αφαιρεθεί τυχόν ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες κλπ) και το δέμα της επιστροφής περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και φωτοτυπία της αντίστοιχης ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας αποστέλλεται με κάθε παραγγελία και μπορείτε να το βρείτε και εδώ

Χρέωση Μεταφορικών Επιστροφής

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων, επιβαρύνεστε εσείς τόσο με το κόστος επιστροφής, όσο και με το κόστος αντικαταβολής, εάν η πληρωμή έχει γίνει με αντικαταβολή, ΕΚΤΟΣ εάν η επιστροφή των προϊόντων οφείλεται σε υπαιτιότητα δική μας (π.χ. ελαττωματικό προϊόν, λάθος κωδικός ή μέγεθος ή χρώμα κλπ.), οπότε το ως άνω κόστος επιβαρύνει εμάς.

Εναλλακτικές Λύσεις

Οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν και αναφέρονται και στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ είναι:

1. Αντικατάσταση

Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε, εάν το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, ή σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση - λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος - θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προσφέροντάς σας εναλλακτικές λύσεις.

Χρέωση Μεταφορικών Αντικατάστασης: Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος, επιβαρύνεστε εσείς με το κόστος επιστροφής του προϊόντος που παραλάβατε, με το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος που θα σας αποστείλουμε καθώς και με το κόστος αντικαταβολής, εάν η πληρωμή έχει γίνει με αντικαταβολή, ΕΚΤΟΣ εάν η αντικατάσταση οφείλεται σε υπαιτιότητα δική μας (π.χ. ελαττωματικό προϊόν, λάθος κωδικός ή μέγεθος ή χρώμα κλπ.), οπότε το ως άνω κόστος επιβαρύνει εμάς.

2. Επιστροφή Χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

Χρέωση Μεταφορικών Επιστροφής Χρημάτων: Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνεστε εσείς τόσο με το κόστος επιστροφής, όσο και με το κόστος αντικαταβολής, εάν η πληρωμή έχει γίνει με αντικαταβολή, ΕΚΤΟΣ εάν η επιστροφή χρημάτων οφείλεται σε υπαιτιότητα δική μας (π.χ. ελαττωματικό προϊόν, λάθος κωδικός ή μέγεθος ή χρώμα κλπ.), οπότε το ως άνω κόστος επιβαρύνει εμάς.