Καλωσορίσατε στο γκαλς λέδερς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα προσεγμένης κατασκευής, σε υπέροχα μοντέρνα σχέδια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τηλέφωνο+1 (30) 6998 155 537
Δωρεάν μεταφορικά *
Τρόποι Αποστολής

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 εκτός αργιών. Οι παραγγελίες παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

1. Παραγγελίες εντός Ελλάδας

Οι αποστολές εντός Ελλάδας εκτελούνται από την ταχυμεταφορική ACS COURIER από Δευτέρα έως Παρασκευή και ισχύουν οι ώρες παράδοσης του εκάστοτε τοπικού καταστήματος της ACS. Οι παραγγελίες φθάνουν στο χώρο σας σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-3 επιπλέον εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων μας στην Ελλάδα είναι 3,50€. Για παραγγελίες άνω των 45€, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

2. Παραγγελίες προς Κύπρο

Οι αποστολές προς Κύπρο εκτελούνται από την ταχυμεταφορική ACS COURIER Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00. Οι παραγγελίες φθάνουν στο χώρο σας σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-3 επιπλέον εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων μας στην Κύπρο είναι 10€.

3. Παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου

Το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Η παράδοση θα γίνεται με ΕΛΤΑ.

Παρακολούθηση πορείας της παραγγελίας σας

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας εισάγοντας τον κωδικό αποστολής, τον οποίο θα βρείτε στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ως εξής:

Παραγγελίες εντός Ελλάδας και Κύπρου – Αποστολή με ACS

Πληκτρολογείστε τον κωδικό αποστολής εδώ

Παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου – Αποστολή με ΕΛΤΑ

Πληκτρολογείστε τον κωδικό αποστολής εδώ

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
  • Κατά την περίοδο εορτών, εκπτώσεων ή άλλων προωθητικών περιόδων μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση, εξ αιτίας μεγάλου φόρτου εργασίας της εταιρείας ταχυμεταφορών.
  • Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και θα χρειαστεί να κατασκευαστεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο που θα χρειαστεί ή για να σας προτείνουμε ένα παρόμοιο προϊόν, ή να σας ρωτήσουμε εάν επιθυμείτε αποστολή της παραγγελίας χωρίς αυτό. Τα υπόλοιπα τεμάχια της παραγγελίας, θα παραμείνουν δεσμευμένα για μία εβδομάδα από την ημέρα που διαπιστώθηκε η έλλειψη.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, ειδικών περιπτώσεων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας ή εποχικότητας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, λόγω λάθους στοιχείων (π.χ. διεύθυνσης, αριθμού τηλεφώνου κλπ.) ή μη εφικτή προσέγγιση από την ταχυμεταφορική.