Καλωσορίσατε στο γκαλς λέδερς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα προσεγμένης κατασκευής, σε υπέροχα μοντέρνα σχέδια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τηλέφωνο+1 (30) 6998 155 537
Δωρεάν μεταφορικά *
Τρόποι Πληρωμής
1. Αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 2€ για όλη την Ελλάδα.

2. Πληρωμή μέσω PayPal

Κατά την διαδικασία της πληρωμής, γίνεται ανακατεύθυνση αυτόματα στο σύστημα ασφαλών συναλλαγών της ιστοσελίδας της Paypal, όπου και πραγματοποιείται η συναλλαγή. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Paypal ενημερώνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οπότε ξεκινά η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας σας.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας, που φαίνεται στο e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας σας που θα σας στείλουμε, ως αιτιολογία πληρωμής. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 48901506906
IBAN: GR8701104890000048901506906

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5765103867228
IBAN: GR6701727650005765103867228

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σταμπουλή Αργυρώ Κωνσταντίνος

4. Χρεωστικές/Πιστωτικές/Προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών

Κατά την διαδικασία της πληρωμής, γίνεται ανακατεύθυνση αυτόματα στο σύστημα ασφαλών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και πραγματοποιείται η συναλλαγή. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Τράπεζα ενημερώνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οπότε ξεκινά η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας σας.

Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι οι εξής:

  • Visa και Mastercard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών
  • Visa και Mastercard χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών
  • Visa και MasterCard προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών
  • Maestro χρεωστικές κάρτες

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι, όποια μέθοδο πληρωμής και αν επιλέξουν, εμείς δεν ζητάμε κανένα στοιχείο οικονομικής φύσης, όπως στοιχεία κάρτας, τράπεζας ή οτιδήποτε άλλο. Οι οικονομικές συναλλαγές διεκπεραιώνονται από έμπειρα και απολύτως ασφαλή οικονομικά περιβάλλοντα, με διεθνή διαπιστευτήρια ασφαλείας. Εμείς απλά λαμβάνουμε ενημέρωση για την επιτυχή διεξαγωγή των συναλλαγών.