Καλωσορίσατε στο γκαλς λέδερς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα προσεγμένης κατασκευής, σε υπέροχα μοντέρνα σχέδια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τηλέφωνο+1 (30) 6998 155 537
Δωρεάν μεταφορικά *
Λίγα λόγια για εμάς

Καλωσορίσατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών. Είμαστε μια ομάδα από νέους ανθρώπους, με έδρα τα Χανιά της Κρήτης, που πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε μια ηλεκτρονική σελίδα, στην οποία θα μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα προσεγμένης κατασκευής, σε υπέροχα μοντέρνα σχέδια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Συνεργαζόμαστε με ελληνικές μικρές βιοτεχνίες, με μακροχρόνια πορεία στον χώρο της κατασκευής δερμάτινων υποδημάτων, για να έχουμε το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα στο υλικό κατασκευής, αλλά και στην όλη διαδικασία παραγωγής των σανδαλιών.

Βασικό μας ενδιαφέρον είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά σανδάλια, έτσι ώστε να μένουν απολύτως ικανοποιημένοι από την αγορά των προϊόντων μας.